massage behandelingen

Inmiddels ben ik afgestudeerd Aromatherapeut , en werk ik uitsluitend met essentiële oliën. Vandaag de dag biedt Aromatherapie ons een eigentijdse versie van een oeroude geneeskunst. Aromatherapie is gebaseerd op de veronderstelling dat het versterken van het afweermechanisme van het lichaam de beste manier is om ziekte te voorkomen. Aromatherapie helpt de harmonie tussen lichaam en geest te herstellen, een harmonie die voortdurend wordt bedreigd door de spanningen en overgevoeligheid van het moderne leven en het milieu. Kortom…..

*Perfecte combi om Yoga ( Body & Mind sessie ) + Massage toe te passen, en voor iedereen geschikt.

*Alle massage’s persoonlijk, intuïtief en energetisch, en op een holistische manier bekijk ik, welke olie of massage bij jou past. Ik geef uitsluitend Ontspanning massage. Omdat ik ook Energetisch een massage geef, overleg ik altijd met jou samen, wat op dat moment nodig is…..DUSSS een ontspanning massage is bij mij altijd anders, en op gevoel { intuïtie } pas ik een massage persoonlijk op jou aan..!!

Niet te vergeten, werk ik ook altijd aan jou chakra’s….vooral in een Body & Mind Release programma of sessie staan de chakra’s centraal. Een chakra massage cursus speciaal behaald voor nog meer kennis en verdieping, en aanvulling op mijn yoga en privé sessies.

Soms werk ik ook met edelstenen, die ik heerlijk verwarm, net als mijn olie.

Ook heb ik een cursus Moxa Therapie gevolgd. Als Aromatherapeut een logische keuze omdat Moxa een kruid is. In Nederland bekend als bijvoetkruid. Een Moxa behandeling wordt ook wel eens bij een acupunctuur behandeling gebruikt. Belangrijk om te weten is dat de levensenergie ( CHI ) gestimuleerd wordt. Met een brandende warme Moxa Stick wordt de CHI gestimuleerd door de drukpunten van de meridianen te behandelen…Moxa Sticks kan ik dus gebruiken bij een behandeling.

*Prijs voor massage…….

*1uur 35 euro

*30 minuten 25 euro

*45 minuten 32,50 euro

*Betaling: Pinnen of contant


*Aromatouch Technique massage

*Massage verwen arrangement in combinatie met Aromatherapie, gezicht en voeten behandeling.

*Alle massages die ik geef zijn allemaal Aromatisch en in overleg kan ik afstemmen wat jij op dat moment nodig hebt aan behandeling.

*Heb je rugklachten, dan kan ik bijvoorbeeld een warm water kussen inzetten met een heerlijk warme klei pakking…..

*Kortom alles in overleg, wat jij op dat moment aan behandeling nodig hebt.

*Ben jij toe aan ontspanning, dan is een massage behandeling echt een cadeautje voor jezelf.