Aromatherapie Massage

Als Aromatherapeut werk ik uitsluitend met essentiële oliën. Vandaag de dag biedt Aromatherapie ons een eigentijdse versie van een oeroude geneeskunst. Aromatherapie is gebaseerd op de veronderstelling dat het versterken van het afweermechanisme van het lichaam de beste manier is om ziekte te voorkomen. Aromatherapie helpt de harmonie tussen lichaam en geest te herstellen, een harmonie die voortdurend wordt bedreigd door de spanningen en overgevoeligheid van het moderne leven en het milieu. Kortom…..

*Heerlijk om te mogen werken met essentiële oliën en gebruik ik ook altijd een diffuser in mijn ruimte.

*Alle massages persoonlijk, intuïtief en energetisch, en op een holistische manier bekijk ik, welke olie of behandeling bij jou past. Ik geef uitsluitend Ontspanning massage. Daarbij staan de Chakra’s altijd centraal.

Soms werk ik ook met edelstenen, die ik heerlijk verwarm, net als mijn olie.

*In de wintermaanden kan ik extra een warm water kussen gebruiken voor nog meer ontspanning of een warme Pakking van groene klei, die reinigend werkt.

*KOSTEN:

*1uur ( 60 min ) : 45 euro

*30 minuten : 30 euro

*45 minuten : 37,5 euro

*Betaling: Pinnen of contant