Body & Mind Release programma

Wat een geweldig Uniek programma, speciaal gericht op persoonlijkheid, een training die net als mijn privé sessies, en alles wat ik geef aan behandelingen, zelf heb ontwikkeld.

Deze geweldige mooie training is ontstaan vanuit mijn eigen ontwikkeling van de afgelopen jaren…..

Graag leg ik uit wat deze training inhoud…..!!!!

*6 weken kom Jij voor een privé sessie, die 1,5 uur duurt per keer…dus 1x per week en dan 6 weken lang, gaan wij samen werken aan wat jij graag zou willen veranderen, of willen bereiken aan bijvoorbeeld meer balans in je leven, of meer ontspanning en minder Stress…..

*Het Stress Release programma…..( Stress Release werkt op het natuurlijk herstel mechanisme van het lichaam ) Door schokkende gebeurtenissen kunnen trauma’s ontstaan die zorgen voor bijvoorbeeld slapeloosheid, angstgevoelens, concentratiestoornissen, prikkelbaarheid en woede uitbarstingen. Dmv oefeningen gaat het om zowel het loslaten van de dagelijkse stress, als de diepe chronische spanning. Door oefeningen is het mogelijk om het proces te heropenen en het lichaam weer terug te brengen naar de oorspronkelijke kalme, ontspannen en gebalanceerde staat van zijn. Deze methode vervangt geen medische behandeling, maar kan een geweldige aanvulling zijn.

*Door middel van mijn eigen Mindful Yoga, meditatie, bewustwording, gaan we tijdens de training werken aan wat jij graag zou willen!!!!!

*JIJ staat centraal en dmv de 7 CHAKRA’S gaan we die in iedere sessie uitvoerig behandelen.

*Iedere week 1 chakra behandelen, en zijn alle sessie’s intuïtief, persoonlijk en heel speciaal op jou gericht. Dus alle 7 chakra’s komen uitvoerig aan bod.

*Door middel van een heerlijke ontspanning massage, en een speciaal stress release programma, gaan we samen werken aan jou BALANS….

*Essentiële oliën komen ook aan bod, die kunnen een goede ondersteuning zijn voor een balans van de chakra’s en de Aura. Ook kunnen de essentiële oliën goed ingezet worden voor reinigen en bescherming voor en van energieën.

*De chakra’s zijn energiebronnen, ze nemen energie op en geven energie af. Chakra’s hebben een connectie met het lichaam, de lichaamsfuncties en de emoties. Ze zijn onderling met elkaar verbonden.

Samenwerking zorgt voor een goede energie doorstroming. Via de chakra’s kunnen oude processen in het leven verwerkt worden, en nieuwe processen gecreëerd worden.

De essentiële oliën zijn goed te combineren met bijvoorbeeld een massage met EDELSTENEN.

*Kortom………een geweldige manier om in 6 weken, heerlijk aan jezelf te werken, dmv MIJN BODY & MIND RELEASE PROGRAMMA…..

*Kosten voor 6 weken…sessie duurt 1,5 uur per keer

300,- euro

*Een aanrader en een geweldig cadeau om jezelf te gunnen…..

*Mocht het niet lukken om het bedrag ineens te betalen? Dan kun je natuurlijk ook per sessie betalen ( per sessie betaal je dan.. 50 euro ) En de planning maken we samen, wat jou uitkomt. Je kunt contant bij mij betalen, maar pinnen is ook mogelijk.

*Geschikt is deze training voor iedereen, maar zeker een aanrader voor mensen die dusdanig uit balans zijn, te veel stress ervaren, en psychische klachten ervaren zoals burn-out klachten, angst/paniek klachten, of lichamelijke klachten ervaren.

*Kortom……..

in balans komen met een Body & Mind release programma is speciaal en Uniek.

Je bent van harte welkom.