Cursus een nieuw begin

Begin Mei start ik met een Transformatie cursus/training van 7 weken. Omdat mijn Body & Mind Release programma individueel gaat, en ik hele mooie resultaten behaal met dit programma. Was het voor mij heel snel al duidelijk dat ik ook een programma ga aanbieden maar dan in een groep van max 5 personen. Net voor het Corona crisis/virus begon, schreef ik een cursus genaamd: EEN NIEUW BEGIN !!! ik bedacht mij dat het zo moest heten en ook omdat dit met een Transformatie heeft te maken. Zowel voor mijn ruimte die op dit moment een hele grote verbouwing ( transformatie ) ondergaat, als voor alle cursisten die aan deze cursus deelnemen. Voelt dit alles heel erg goed, ondanks de crisis waar we nu met zijn allen mee te maken hebben.

Start datum begin Mei ( dat hoop ik ). Op dit moment moet ik sluiten met mijn praktijk tot 28 April. Mocht het daarna weer mogelijk zijn om op te starten, dan gaan we in die week ook van start.

Wat houd de cursus/training nu eigenlijk in:

*Je start samen in een groep van max. 5 personen.

*Mijn specialisaties pas ik in de loop van de 7 weken dat jij komt toe en voel ik op een holistische manier aan wat ik toe ga passen….

*Ik ga met een thema werken en iedere week ( dus 7 x ) gaan we aan een ander thema werken, dat ik samen met YOGA ga combineren.

*Mindful Yoga, Yoga Nidra en Okido Yoga komt zeker aan bod. Maar ook alle Chakra’s die staan iedere les centraal.

*Meditatie en dmv Stress Release oefeningen begeleid ik de meditatie om nog meer verdieping te krijgen.

*Spiritueel inzicht, Coaching

*Kortom:

-Loop jij vast in je dagelijks leven, maar wil je niet in grote groepen deelnemen, of alleen in een privé sessie ? Dan is dit je kans om in een kleine groep van max. 5 personen, echt even aan jezelf te werken.

-Een nieuw begin maken, en alles wat jij los mag laten kan in deze cursus gebeuren. Daarom is deze cursus dan ook bedoelt voor mensen die zichzelf voor een spiegel durven te plaatsen, en klaar zijn voor een verandering (transformatie ).

-spannend ? Voor dat je gaat starten, plan ik eerst een intake gesprek in om even kennis te maken, en bespreken we even kort wat jou doelstelling wordt voor je deelname. Ook werk ik met een intake formulier en mag je bij de eerste keer deelname inleveren.

*Kosten:

-Cursus/training per les +/- 80 min

-Totaal voor 7 weken betaal je 140 euro

-Deze cursus/training dien je vooraf te betalen, bij aanvang eerste lesdag

-Pinnen is mogelijk

Voel je welkom, wil jij graag iets veranderen aan jezelf, in een klein groepje werken. Dan kan deze cursus zeker wel een prachtige aanvulling zijn in jou groei proces.

Speciaal op zaterdag 11 april, geef ik die dag een open info dag……vanaf 10.00 tot 15.00 u kun jij al jou vragen stellen omtrent de cursus of andere behandelingen die ik geef. Ondanks het Corona virus, en mijn praktijk nu tijdelijk even gesloten is, Ga ik wel deze info dag door laten gaan. Ik houd me aan de richtlijnen van het RIVM en per keer laat ik maar 1 persoon binnen, en kun jij jou vragen stellen op gepaste afstand….Gewoon even kennis maken, ruimte al zien en wie ik ben, verwacht ook geen drukte die dag, en je krijgt ook de gelegenheid om tussen 10.00 en 15.00 te komen. Natuurlijk mag je ook altijd bellen voor vragen of een mailtje sturen…

Je bent van harte welkom