Cursus een nieuw begin

Een prachtige Cursus, speciaal gericht op mensen die in een kleine groep willen werken aan een verandering ( Transformatie Proces ).

Cursus “EEN NIEUW BEGIN” is een ontwikkeling van mijn jarenlange ervaring op het gebied van Yoga, Meditatie, spirituele ontwikkeling, Ontwikkeling in Aromatherapie, Holistisch inzicht, en verdere specialisaties wat betreft ontwikkeling energetisch (en spirituele inzichten ) die ik afgelopen jaar extra behaald heb.

Een prachtig mooi Nieuw Begin kan deze Cursus voor jou zijn, als jij op dit moment in een transformatie proces zit. Ben jij toe aan verandering ? zit jij al heel erg lang met onverwerkte zaken, die jij heel erg graag achter je wil laten……..EEN NIEUWE START MAKEN? Dan is deze cursus een echte aanrader voor JOU.

Wat houd de cursus/training nu eigenlijk in:

*Je start samen in een groep van max. 5 personen.

*Mijn specialisaties pas ik in de loop van de 7 weken dat jij komt toe en voel ik op een holistische manier aan wat ik toe ga passen….

*Ik ga met een thema werken en iedere week ( dus 7 x ) gaan we aan een ander thema werken, dat ik samen met YOGA ga combineren.

*Bij aanvang Cursus krijg je van mij een klein dagboekje waarin jij 7 weken lang, alle gevoelens-emoties-gedachten etc van jezelf op gaat schrijven om later nog vaak terug te lezen. En lezen of er een grote verandering ( transformatie ) heeft plaatsgevonden bij JOU.

*Als groep gaan we ook een keer wandelen en op avontuur het bos in, leren om bewust te zijn.

*Mindful Yoga, Yoga Nidra en Okido Yoga komt zeker aan bod. Maar ook alle Chakra’s die staan iedere les centraal.

*Meditatie en dmv Stress Release oefeningen begeleid ik de meditatie om nog meer verdieping te krijgen.

*Spiritueel inzicht, Coaching

*Kortom:

-Loop jij vast in je dagelijks leven, maar wil je niet in grote groepen deelnemen, of alleen in een privé sessie ? Dan is dit je kans om in een kleine groep van max. 5 personen, echt even aan jezelf te werken.

-Een nieuw begin maken, en alles wat jij los mag laten kan in deze cursus gebeuren. Daarom is deze cursus dan ook bedoelt voor mensen die zichzelf voor een spiegel durven te plaatsen, en klaar zijn voor een verandering (transformatie ).

-spannend ? Voor dat je gaat starten, plan ik eerst een intake gesprek in om even kennis te maken, en bespreken we even kort wat jou doelstelling wordt voor je deelname. Ook werk ik met een intake formulier en mag je bij de eerste keer deelname inleveren.

*Kosten:

-Cursus/training per les +/- 80 min

-Totaal voor 7 weken betaal je 140 euro

-Deze cursus/training dien je vooraf te betalen, bij aanvang eerste lesdag

-Pinnen is mogelijk