Hypnotherapie

Met hypnose therapie neem ik je mee naar dat deel van het brein waar veranderingen plaats kunnen vinden, het onderbewustzijn.

Het onderbewustzijn is geweldig om mee te werken, het kent namelijk geen JA-maar. Het onderbewustzijn kent een ja en een nee, en een volmondig ja als het in de gaten heeft dat wat we willen veranderen, aanpakken, en wat het beste voor ons is.

Zo kunnen we loskomen van angst, pijn, verdriet en de emotie die vastgeplakt zit aan een trauma…..!!!!!!

Iedereen maakt dagelijks tranceachtige toestanden mee, ergens helemaal in verdiept zijn. Bij hypnotherapie wordt de trance opgeroepen voor een bepaald doel. De hypnose is dus geen doel op zich, het doel is de therapeutische begeleiding die wordt aangeboden…..

De keuze van de behandeling hangt samen met het doel van de behandeling en met de hulpvraag van de cliënt.

Hypnotherapie kan worden ingezet bij zowel lichamelijke, psychische als emotionele klachten met als doel deze te verminderen of op te lossen. Maar ook bij verbeteren en versterken van prestaties, van gevoelens of ervaring. Deze processen, herinneringen en gevoelens helpen de cliënt zijn probleem of conflict te begrijpen en op te lossen.

Een Hypnose sessie is kortom ontzettend geweldig om te mogen ervaren, en heerlijk om te mogen ontvangen. Ligt eraan waar jij nog aan wil werken, en of jij bereid bent om naar binnen te kijken.

Vorig jaar heb ik een Masterclass cursus gevolgd E-Motion- L om extra te verdiepen, buiten mijn HBO opleiding om nog meer technieken toe te kunnen passen tijdens een Hypnose sessie.

*Een geweldige manier om snel emoties te transformeren naar vrijheid.

KOSTEN:

  • ± 60/ 90 minuten 65 euro voor 1 sessie

Voor vragen kun je me altijd bellen, of vraag een gratis intake gesprek aan om samen te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Je bent meer dan welkom…..