Body & Mind Mindfull sessie

Een Body & Mind Mindfull sessie is geweldig Uniek en op een holistische kijk op ieder Uniek mens, bekijk ik persoonlijk jouw klachten, en wat jij op dat moment als extra ondersteuning zou kunnen gebruiken om beter in balans te komen. Mijn Specialisaties pas ik graag toe in een sessie en samen bekijken we wat voor jouw als extra ondersteuning nodig is om weer terug in Balans te komen. Kan best zijn dat je een aantal sessies nodig hebt als je bijvoorbeeld in een burn-out terecht bent gekomen, maar soms kan 1 sessie al heel veel veranderen ( transformeren ).

Door Mentaal en Fysiek bij elkaar te brengen, kan ik door bepaalde meditatieve oefeningen ( of een Hypnose techniek ) er voor zorgen, dat je spanning door bijvoorbeeld een traumatische ervaring, of angst mag doorvoelen en bewuster gaat zijn, zodat het uiteindelijk gaat helpen bij jouw proces om te veranderen ( transformeren ).

Een Body & Mind Mindfull sessie:

*Omdat je vaak bij stress klachten, ook last hebt van je spieren, zoals de PSOAS spieren die zich in de onderrug bevinden, het juist belangrijk is om spieren te laten ontspannen door bijvoorbeeld een massage. Maar omdat de Psoas spier centraal ligt in de onderrug, kun je helaas deze spier niet bereiken dmv een massage. Daarom zijn er Stress Release oefeningen ontstaan, speciaal om te helpen om je te ontladen van je Stress.

*In een Body & Mind Mindfulness sessie gaan we samen aan de slag om te leren door middel van oefeningen, om mogelijk die ontlading te krijgen zodat je jouw stress gerelateerde klachten aan kan pakken.

*Daarbij bekijk ik holistisch wat jij eventueel nog meer nodig zou kunnen hebben, om nog meer toles mee naar huis te nemen, zodat je thuis ook aan de slag kan. Dat kan Yoga oefeningen zijn met meditatie, of een hypnose sessie.

*Het kan ook zomaar voorkomen dat ik met iemand ga wandelen in ons prachtige bos, zodat ik oefeningen onderweg kan geven om nog meer bewust te leren zijn.

kortom:

*Een Body & Mind Mindfulness sessie is een ontdekking naar JOU….leren om te ontspannen, en kijken waar de Stress klachten vandaan komen.

*Dit alles in 1 uurtje maakt het voor jou heel toegankelijk, en voel je hartelijk welkom.

*Een Intake gesprek is mogelijk en vrijblijvend, om samen eerst kennis te maken. Een intake gesprek duurt ongeveer 20 minuten en beslis jij daarna om een definitieve afspraak te maken? dan krijg je een intake formulier mee om in te vullen, en mag je het mee nemen bij onze eerste afspraak.

*KOSTEN :

± 60 / 70 minuten 65 euro voor 1 sessie

Betaling: Pinnen graag.

Voel je welkom in mijn prachtige ruimte, waar JIJ centraal staat.