Body & Mind Privé sessie

Een Body & Mind privé sessie is geweldig Uniek en op een holistische kijk op ieder Uniek mens, bekijk ik persoonlijk jouw klachten, en wat jij op dat moment als extra ondersteuning zou kunnen gebruiken om beter in balans te komen. Daarbij komen de Chakra’s altijd aan bod, en kan ik bij een massage ( daar sluit ik de sessie meestal mee af als je 1,5 uur boekt) gebruik maken van warme edelstenen en werk ik uiteraard met een essentiële olie. Mijn Specialisaties pas ik graag toe in een sessie en samen bekijken we wat voor jouw als extra ondersteuning nodig is om weer terug in Balans te komen. Kan best zijn dat je een aantal sessies nodig hebt als je bijvoorbeeld in een burn-out terecht bent gekomen, maar soms kan 1 sessie al heel veel veranderen ( transformeren ).

Door Mentaal en Fysiek bij elkaar te brengen, kan ik door bepaalde meditatieve oefeningen er voor zorgen, dat je spanning door bijvoorbeeld een traumatische ervaring, of angst mag doorvoelen en bewuster gaat zijn, zodat het uiteindelijk gaat helpen in jouw Healings proces.

Een Body & Mind privé sessie:

*Omdat je vaak bij stress klachten, ook last hebt van je spieren, zoals de PSOAS spieren die zich in de onderrug bevinden, het juist belangrijk is om spieren te laten ontspannen door bijvoorbeeld een massage. Maar omdat de Psoas spier centraal ligt in de onderrug, kun je helaas deze spier niet bereiken dmv een massage. Daarom zijn er Stress Release oefeningen ontstaan, speciaal om te helpen om je te ontladen van je Stress.

*In een Body & Mind privé sessie gaan we samen aan de slag om te leren door middel van oefeningen, om mogelijk die ontlading te krijgen zodat je jouw stress gerelateerde klachten aan kan pakken.

*Daarbij bekijk ik holistisch wat jij eventueel nog meer nodig zou kunnen hebben, om nog meer toles mee naar huis te nemen, zodat je thuis ook aan de slag kan. Dat kan Yoga oefeningen zijn met meditatie.

*Het kan ook zomaar voorkomen dat ik met iemand ga wandelen in ons prachtige bos, zodat ik oefeningen onderweg kan geven om nog meer bewust te leren zijn.

*Een massage hoort wel bij een sessie, maar soms komt het voor dat ik in een sessie alleen maar met iemand praat, en bijvoorbeeld een meditatie als afsluiting kies. Een massage hoeft ook niet als jij dat niet fijn vindt.

kortom:

*Een Body & Mind privé sessie is een ontdekking naar JOU….leren om te ontspannen, en kijken waar de Stress klachten vandaan komen.

*Dit alles in 1 uurtje maakt het voor jou heel toegankelijk, en voel je hartelijk welkom. Een privé sessie van 1 uur is zonder massage.

*Een Intake gesprek is mogelijk en vrijblijvend, om samen eerst kennis te maken. Dit gebeurt dmv een telefoon afspraak, zodat jij alle vragen op een rustige manier kan stellen.

*KOSTEN :

  • 60 minuten: 45 euro zonder massage
  • 90 minuten ( 1,5 uur ): 60 euro

Betaling: Pinnen graag.